Make your own free website on Tripod.com
Discography

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ (1982) Με Ν. Καρβέλα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ (1982)
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ (1981)
ΝΑΙ (1980)
ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (1980)
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ COLUMBIA '80 (1980)
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (1980)
ΚΙΤΡΙΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ (1979) Με τον Σπύρο Βασιλόπουλο
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΜΙΑΝ ΑΡΧΗ (1977)
ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (1976)
ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (1975)
ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ (1975)
ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ (1975) Με τον Γιώργο Νταλάρα
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΗΜΟΣ (1975)
ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ (1974)
ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ (1974)
ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (1974) Σε ποίηση Μάνου Ελευθερίου
18 ΛΙΑΝΟΤΡΑΓΟΥΔΑ (1974) Σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου